De mensen achter Vleugel concept & creatie

Allard van de Rhee

Allard van de Rhee

Directeur

“Wat mij al meer dan 20 jaar drijft? De liefde voor materialen en de ruimtelijke omgevingen die je daarmee kunt creëren. In combinaties van hout, staal, kunststof en allerlei andere materialen. Onderscheidend qua ontwerp, passend binnen het budget en aansluitend op jouw doelstellingen. Dat drijft mij al meer dan twintig jaar. In 2007 nam ik Vleugel over. Een mooi bedrijf met een rijke historie en een goede naam in de markt. Creatief, flexibel en absoluut onderscheidend voor opdrachtgevers. Denkers én doeners.”

Gioia Gerritse

Gioia Gerritse

Creative Projectmanager

“Na een aantal jaar ervaring in marketing communicatie en met een passie voor interieurontwerp, breng ik die twee dingen nu samen als Creative Projectmanager bij Vleugel. Ik wil organisaties helpen met het creëren van mooie en belevingsvolle stands, interieurs, showrooms en (pop-up) stores die aansluiten bij de wens en doelstellingen van de klant.”

Ton Krijnen

Ton Krijnen

Projectmanager

"Elk project is weer anders. Ik geniet enorm van die verscheidenheid. Sinds 1980 ben ik bij Vleugel aan boord als ervaren man in het veld. Ik ben er graag voor mijn klanten, met hulp in het, soms toch echt wel, stressvolle deelnemen aan beurzen en evenementen. Het is prachtig om te zien dat het altijd weer goedkomt en hoe je vanuit rust en ervaring hierbij kunt ondersteunen."