Interieurbouwer voor winkel, horeca en kantoor

Overal waar mensen werken, winkelen en ontspannen, is interieurbouw van waarde. In winkels en kantoren. In horecagelegenheden en op pretparken. Vleugel heeft in elk van deze sectoren veel ervaring als interieurbouwer.

Creatief verrassend. Absoluut onderscheidend. En aansluitend bij de doelstellingen van jouw bedrijf.

Keuze van materialen, gewenste uitstraling

Samen zoeken we naar de optimale inrichting voor jouw winkel, horecabedrijf of kantoor. Dat doen we op basis van een unieke, eigen methode van voorbereiding. We horen graag alles over jouw plannen. Verdiepen ons in de locatie en in het praktische gebruik van het interieur. En denken samen na over de gewenste uitstralingen en de keuze van de materialen. Welke sfeer moet het interieur uitstralen? Welk gevoel moet het opwekken? En wat moeten mensen doen? De opbrengst: een plan dat richting geeft.

Gecontroleerde creativiteit

Op basis van dit plan maken we het 3D-ontwerp. Dat doen we op basis van gecontroleerde creativiteit. Het betekent dat we altijd op zoek naar een onderscheidend ontwerp, met oog voor het praktische gebruik en de doelstellingen.

Met oog voor detail, afwerking en kwaliteit

Een interieur moet zijn berekend op jarenlang gebruik. Daarom besteden wij als interieurbouwer veel aandacht aan kwaliteit en duurzaamheid. We hebben oog voor detail en afwerking. En omdat we naast interieurbouwer ook standbouwer zijn, kun je rekenen op snelheid en flexibiliteit. We nemen je mee in het proces. En het eindresultaat? Dat wordt zoals we hebben beloofd. Afspraak is afspraak.