Vleugel: standbouw en interieurbouw

Vleugel is specialist in standbouw en interieurbouw. Wij ontwerpen en bouwen voor MKB- en MKB+-bedrijven. Bedrijven die de meerwaarde zien van live communicatie op beurzen en evenementen. En daar op onderscheidende wijze in contact willen komen met potentials, klanten en relaties. Want de digitale mogelijkheden ten spijt, de belangrijkste beslissingen nemen we toch nog altijd het liefst face-to-face. Want dat geeft vertrouwen voor samenwerking.

Al meer dan 70 jaar een bekende naam

Vleugel is al meer dan 70 jaar een bekende naam op het gebied van standbouw en interieurbouw. Het bedrijf werd in 1945 opgericht door Anton Vleugel. Hij begon pal naast de Jaarbeurs in Utrecht. Vleugel maakte in die beginjaren stands voor de Voorjaars- en de Najaarsbeurs. Al snel werd Vleugel een begrip. Vanaf begin jaren ‘80 nam de vraag naar commerciële interieurs toe; Vleugel Interieurbouw was geboren.

Van tekening tot en met oplevering

Vleugel gespecialiseerd in productie van stands en interieurs. We werken zorgvuldig aan de beste oplossing voor jouw doelstellingen. Voor de daadwerkelijke bouw en opbouw op de beursvloer werken we nauw samen met een aantal zorgvuldig geselecteerde stand bouwers. Professionals met eenzelfde passie en hetzelfde kwaliteitsbewustzijn. Dit blijkt een zeer succesvolle werkwijze. We hebben de volledige controle over het proces van tekening tot en met oplevering. Dat proces voeren we uiterst efficiënt uit, met behoud van kwaliteit.  Bovendien biedt deze werkwijze ons de mogelijkheid ook grotere opdrachten goed te begeleiden en uit te voeren. Met veel aandacht voor jou als opdrachtgever.

Onze beloften:

Creativiteit
Onze concepten zijn altijd onderscheidend en prikkelend. En zetten aan tot actie. Daar sturen we op.

Betrouwbaarheid
We houden van afspraak is afspraak. En leveren wat is afgesproken, vanzelfsprekend volgens planning.

Transparantie
In de samenwerking met onze opdrachtgevers stellen wij ons nieuwsgierig, open en eerlijk op. Dit resulteert in langdurige klantrelaties.

Kritisch vermogen
Wij willen jou echt verder brengen, verder dan je vooraf dacht te komen.

Aandacht
We hebben aandacht voor jou als opdrachtgever: van conceptvorming tot evaluatie. Want hoe beter we je kennen, hoe beter het resultaat dat we voor jou kunnen behalen. En hoe prettiger we samenwerken.