• alewijnse_slide_1

Standbouwer: een beursstand met resultaat

Er gaat niets boven live communicatie met je (potentiële) klanten en relaties. Het is de onvervangbare waarde van een beurs. Behoefte aan een beursstand waarmee je resultaat boekt? Als ervaren standbouwer denken we graag met je mee: van concept en creatie tot evaluatie na de beurs. Ons gezamenlijke doel? Een belevingsvolle beursstand die resultaat oplevert. Meetbaar resultaat.

Jouw doelstellingen staan centraal

Wat moet iemand weten na een bezoek aan jouw beursstand? Welk gevoel moet hij overhouden? En vooral: welke actie moet hij ondernemen? Belangrijke vragen die we je zeker zullen stellen. Want wij nemen jouw doelstellingen als uitgangspunt voor onze creatie.

Standbouw is samen ontwikkelen

Samen stellen we jouw doelstellingen scherp. We denken samen na over de sfeer en uitstraling van de beursstand. En over functionaliteiten die bezoekers verleiden en activeren. We ontwikkelen dus als het ware samen, zonder dat dit jou veel tijd kost. Resultaat? Een doelgericht plan met draagvlak binnen jouw organisatie; bij marketing, sales en directie.

Gecontroleerde creativiteit

Op basis van dit plan gaan we aan de slag met het 3D-ontwerp, met oog voor de doelstellingen. We noemen dat: gecontroleerde creativiteit. We zetten de juiste ruimtelijke sfeer neer en verleiden de beursbezoekers om je stand te bezoeken. En nog belangrijker: we denken na over elementen die aanzetten tot actie. Zoals: het meenemen van monsters, het inschrijven voor de digitale nieuwsbrief, het achterlaten van visitekaartjes of een bezoek aan je website. Of nog een ander geformuleerd doel.

Snelheid, flexibiliteit en … kwaliteit

Wat ons kenmerkt? De liefde voor ons vak. De interesse in materialen en wat we daarmee kunnen creëren. Het facet concept en creatie in live communicatie. En de snelheid en flexibiliteit die nodig is om te leveren. Wij nemen je mee in alle stappen van het proces. Maken waar wat we beloven. En omdat wij naast standbouwer ook interieurbouwer zijn, hebben we een scherp oog voor detail, afwerking en duurzaamheid.