instore_livecomm

Exclusieve workshop Live Comm Canvas voor lezers van dit blad en ook de relaties van Cibap en Vleugel kunnen zich aanmelden voor deze workshop.

De wereld digitaliseert, waardoor de behoefte aan direct, persoonlijk contact toeneemt. Hoe vult u als bedrijf deze behoefte in? U wilt uw merk goed in beeld hebben en controle hebben over de facetten die bepalen hoe de klant uw bedrijf ervaart. Wat u nodig heeft, is een merk kompas.

Uw eigen merk kompas is nu binnen handbereik

live-comm-canvasHet door Vleugel Concept & Creatie ontwikkelde Live Comm Canvas brengt u in 18 stappen tot uw eigen merk kompas. Speciaal voor de lezers van inStore & livecomm, geeft Egon van de Kamp, marketing manager bij Vleugel Concept & Creatie, een workshop Live Comm Canvas, waarmee u een gedegen live communicatie strategie op één A4 krijgt. Het hebben van dit kompas laat u definiëren wat u uw klanten wilt zeggen, laat zien welke houding van de klant gewenst is ten aanzien van uw merk en product, legt vast welk gevoel u de klant wilt meegeven en geeft de richting aan waarin u het gedrag van de klant wilt sturen. Wat willen we dat onze bezoeker weet en vooral onthoudt? Welk gevoel willen we bij onze bezoeker achterlaten? Wat wordt de Call to Action? Met Live Comm Canvas krijgt u antwoorden op al deze vragen.

Agenda

09.00 – 09.30 uur inloop (met koffie/thee)

09.30 – 10.30 welkom en introductie Live Comm Canvas

10.30 – 10.45 uur koffie/thee met koek

10.45 – 12.30 uur per 2 tal aan de slag met canvassen

12.30 – 13.00 uur lunch in Auditorium

13.00 – 15.00 uur kort vragenrondje en vervolg Canvassen

15.00 – 15.15 uur koffie/frisje

15.15 – 16.00 uur presentatie van een Canvas uitgewerkt

16.00 afsluiting

Plaatsen zijn beperkt

inStore & livecomm biedt samen met Vleugel deze workshop kostenloos aan, op basis van “wie het eerst komt, die het eerst maalt”. Er is slechts beperkt plaats, dus haast is geboden. U vindt het inschrijfformulier onderaan deze pagina. De workshop zal gegeven worden op maandag 12 oktober in De Ontwerpfabriek in Zwolle. Een inspirerende locatie, opgezet door het Cibap. De Ontwerpfabriek is de plek waar kennis, kunde en innovatie samenkomen. Waar creatieve geesten de koppen bij elkaar en de handen uit de mouwen steken. Waar ruimte is om te experimenteren en ideeën uit te wisselen. Het ideale toneel dus, om uw bedrijf te voorzien van een eigen merk kompas.

Uiteraard wordt ook de inwendige mens niet vergeten, een lekkere lunch is inbegrepen. (Aangeboden door Vleugel)

Graag tot ziens op 12 oktober 2017 in De Ontwerpfabriek!

Inschrijven kan tot en met vrijdag 6 oktober 2017 via onderstaande formulier